Koronák, hidak, lehetőségek

Cirkon koronaA sérült fogszövetek és amalgámtömések eltávolítása után a fogat, fogakat gyógykezelésük után felépítjük, teherbírásra alkalmassá tesszük. A készülő fogpótláshoz, lenyomatvételhez előkészítjük. Hídkészítéskor a foghiányt áthidaló pótlás újra zárt fogsort eredményez. Egy fog hiányának pótlásához hídkészítéssel 3 korona szükséges. Lenyomatvétel után a fog színével, formájával kapcsolatos egyeztetést követően készíttetjük el azt az individuális fogpótlást, melyet először ideiglenesen, majd később véglegesen rögzítünk. Lenyomatvételt követően a lecsiszolt fogakat ideiglenes koronával védjük. A kezelési idő kb. 1-2 hét, ez idő alatt 2-3 alkalommal szükséges kezelésre járni.

Az anyagaikban eltérő pótlások más és más fogelőkészítést igényelnek. A fémmentes pótlások elkészítése, kivitelezése nehezebb orvos-technikai feladat. A fémmentes pótlások elkészítése a drágább anyagok felhasználása miatt költségesebb, időigényesebb.

Biztonság

Porcelán héjakEgy tökéletes fogpótlás mindig csapatmunka. Mestertechnikusainkkal szorosan együttműködve alakítjuk ki az igényeinek megfelelő fogpótlást. A kívánt eredmények eléréséhez a technikusok a pácienssel együtt határozhatják meg a kívánt fogszínt és fogformát. Szükséges lehet a személyes kapcsolatfelvétel technikusainkkal, mely egyben biztonságot nyújt Önnek.


Fogászati rendelő

Cím | 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 19/a
Telefon | 0630 | 553 1373
Email | info@bathadent.hu